Over GumBuddy

Kauwgom, een kleverige ergernis! Waar laat je iedere keer opnieuw je uitgekauwde kauwgom?

Vanuit je autoraam op straat of in de bosjes gooien, ongemerkt onder een tafel plakken zijn al lang geen optie meer. Dit vraagt om een geheel nieuwe aanpak en GumBuddy® biedt de oplossing!

- In winkelcentra, bij stadions, ziekenhuizen, scholen, kortom daar waar veel mensen samenkomen, staat een bord op een bestaande paal waar je uitgekauwde kauwgom op kunt plakken en een metalen GumBuddy aar je kauwgom in kunt doen. Zo kunnen wij mooi schoon recyclen, de kauwgom is van de straat af en komt niet in het milieu!

De bedenkers van GumBuddy® hebben een innovatieve kijk op uitgekauwde kauwgom. Aandacht voor de directe leefomgeving maar ook naar het milieu en de economische factoren die onderdeel uitmaken van het kauwgomprobleem. GumBuddy® is een totaaloplossing met bijbehorende diensten. Hiermee wordt gezorgd dat de uitgekauwde kauwgom niet meer in het milieu terecht komt, maar gerecycled en een nieuw leven ingeblazen.

GumBuddy® probeert mee te werken aan de bewustwording van ons handelen en als gevolg daarvan een gedragsverandering te bewerkstelligen. Het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ideeën om het milieu te ontlasten en de leefbaarheid te bevorderen is één van de drijfveren van het GumBuddy®-team.

Het GumBuddy® concept valt binnen de subsidieregeling milieu en afval.

2017-06-23 16.23.05
GumBuddy® is Supporter van Schoon!